Lichaamsbehandelingen

We kijken er naar uit om je ontmoeten in onze salon.

De behandelingen

Onderstaande behandelingen voor het lichaam worden aangeboden in de  salon. Neem alsjeblieft contact met ons op door ons te bellen of te mailen. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

SKIN'S wax

 Een revolutionaire, professionele techniek met producten van superieure kwalitateit. SKIN’S geeft de beste resultaten en is verrassend prettig om te ervaren.

SKIN’S wordt alleen ter beschikking gesteld aan gecertificeerde salons. Het wordt niet online verkocht, zodat specialisten die het beste voor hun klanten en henzelf willen, zich goed kunnen onderscheiden met deze exclusieve ontharingsmethode.

Lichaamsmassage

Geniet van deze full body massage van masserende handen die de spanning uit uw lijf laten vloeien. Met geurende olie en zachte bewegingen wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en uw stress vermindert. Na de behandeling voelt u zich relaxed, fit en opgeladen!

Rug, nek en schouder

Geniet van deze rug, nek en schouder massage van masserende handen die de spanning uit uw lijf laten vloeien. Met geurende olie en zachte bewegingen wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en uw stress vermindert. Na de behandeling voelt u zich relaxed, fit en opgeladen!

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Maak een afspraak

    Neem direct contact op