Hi!

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gespecialiseerd schoonheidsspecialiste en verzorg (medische) pedicures.

Gezichtsbehandeling

Gezicht & lichaam

Als schoonheidsspecialiste houden we ons graag bezig met de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van gezichtsverzorging. We helpen onze klanten graag met deskundig advies, we zorgen ervoor dat je weer straalt en een gezonde huid hebt.

Voetbehandeling

Pedicurebehandelingen

Het wordt vaak vergeten hoe belangrijk je voeten en handen zijn en hoe weinig aandacht dat ze krijgen. Ik help ze om er mooier uit te zien, maar daarnaast kan ik ook kwaaltjes verhelpen. Medische en non-medische problemen zijn bij mij aan het goede adres.

Meer over mij

Raamsdonksveer

Ik ben geboren en getogen in Raamsdonksveer, in de gemeente Geertruidenberg. Mijn salon zit aan huis. Daar heb ik een heerlijke ruimte ingericht waar ik mijn klanten in rust verder help.

Adresgegevens

Hertogshoef 41

4941 KB

Raamsdonksveer

Familie

Naast het feit dat ik vier dagen in de week met heel veel plezier werk aan mijn eigen bedrijf Beauty by Noëlle, geef ik sinds 2023 les bij de opleidingsinstituut Esthetica als praktijkdocent schoonheidsspecialiste. Daarnaast ben ik het allerliefste samen met mijn gezin. Ik ben gelukkig getrouwd met Jelle van den Kieboom. Samen hebben we een dochter en een zoon. Jelle is daarnaast een geweldige bonusvader voor mijn twee andere dochters.

Neem direct contact op