Gezichtsbehandelingen

We kijken er naar uit om je ontmoeten in onze salon.

De behandelingen

Onderstaande behandelingen voor het gezicht worden aangeboden in onze  salon. Neem alsjeblieft contact met ons op door ons te bellen of te mailen voor informatie. Of boek een afspraak via het boekingsprogramma rechts onderaan de pagina. 

Huidverbetering

Huidverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid gezonder te laten functioneren. Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid en dat willen we natuurlijk allemaal wel. De vraag naar huidverbetering is zeer groot en er wordt tegenwoordig zoveel aangeboden. We bieden alleen behandelingen uit waarvan de werking met wetenschappelijk onderzoek in theorie en praktijk bewezen is. De behandelingen zijn meestal intensiever en grondiger vergeleken met een standaard schoonheidsbehandeling.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Collageendraden

Microneedling

Dermacure peelings

Mesolab

S+ Summecosmetics Specials

s+ summecosmetics blinkt uit in behandelingen die te personaliseren zijn. Er wordt gebruik gemaakt van werkstoffen (argireline en hexapeptide botoxachtige werkstoffen) die direct lijntjes reduceren en een zichtbaar effect tegen huidveroudering laten zien. Natuurlijke zuren van de ananas en papaya helpen de huid te vernieuwen en te stralen.

Standaard behandelingen

Vaak kom je bij een schoonheidsspecialiste, omdat je er goed uit wilt zien, je het fijn vindt, rust ervaart om vervolgens weer ontspannen naar huis te gaan. Dat hebben we je in de salon ook te bieden. Onze behandelingen staan bekend om zorg en aandacht. We bieden verschillende behandelingen aan met onder andere het merk Malu Wilz.

SKIN'S wax

 Een revolutionaire, professionele techniek met producten van superieure kwalitateit. SKIN’S geeft de beste resultaten en is verrassend prettig om te ervaren.

SKIN’S wordt alleen ter beschikking gesteld aan gecertificeerde salons. Het wordt niet online verkocht, zodat specialisten die het beste voor hun klanten en henzelf willen, zich goed kunnen onderscheiden met deze exclusieve ontharingsmethode.

Brows en Lashes

Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Maar ook voor het epileren van haar op ongewenste plekken en het verven van de wimpers en wenkbrauwen, ben je hier op het juiste adres. De tarieven voor het epileren en verven vind je op de pagina via onderstaande button.

Make-up

Tot slot bieden we make-up aan van het merk Malu Wilz. Een merk waarbij het gaat om lang houdende make-up producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn. De producten zijn voor dagelijks gebruik gedurende de dag of de avond. Ook kun je altijd bij mij terecht voor advies. Zowel voor informele gelegenheden als formele gelegenheden, zoals je bruiloft, ben je bij ons aan het goede adres.

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Maak een afspraak

    Neem direct contact op