Harsen

We kijken er naar uit om je ontmoeten in onze salon.

De behandelingen

SKIN’S waxing

Een revolutionaire, professionele techniek met producten van superieure kwalitateit. SKIN’S geeft de beste resultaten en is verrassend prettig om te ervaren.

SKIN’S wordt alleen ter beschikking gesteld aan gecertificeerde salons. Het wordt niet online verkocht, zodat specialisten die het beste voor hun klanten en henzelf willen, zich goed kunnen onderscheiden met deze exclusieve ontharingsmethode.

WAT ZIJN DE GROTE VOORDELEN VAN SKIN’S?

  • SKIN’S wax heeft een lage temperatuur die dicht bij de lichaamstemperatuur ligt
  • SKIN’S wax vereist geen gebruik van strips en wordt praktisch en direct aangebracht op kleine en grote gebieden
  • SKIN’S wax is bijna pijnloos door de zachte hechting aan de haren
  • SKIN’S wax zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypen door de specifieke pre- en postproducten voor een gehydrateerde, zijdezachte huid
  • SKIN’S wax heeft een praktische en snelle toepassing en kan gemakkelijk worden verwijderd
SKIN’S wax kun je vrijwel op alle locaties van de huid toepassen. Informeer eventueel naar meer informatie.

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Maak een afspraak

Neem direct contact op