Harsen

Ik kijk er naar uit om je ontmoeten in mijn salon.

De behandelingen

Harsen of waxen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Zoals de naam zegt, wordt er gebruik gemaakt van hars, die aangebracht wordt op de huid. Hierbij komen de lichaamsharen vast te zitten in de hars.Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in van de huid getrokken. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken. Het voordeel is dat het daardoor langer duurt dan bij scheren voordat de haren weer zijn aangegroeid, gemiddeld zo’n 3 tot 8 weken. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren, heb je dus na het harsen geen last van harde stoppels. Bij regelmatig harsen heb je zelfs de kans dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt

De prijzen

0 ,50
Harsen bovenlip
0
Harsen deel rug
0
Harsen oksels
0
Harsen bikinilijn
0 ,50
Harsen onderbenen
0
Harsen hele benen
0 ,50
Harsen armen
0
Harsen rug

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Maak een afspraak

Neem direct contact op