Pedicurebehandelingen

Ik kijk er naar uit om je ontmoeten in mijn salon.

De behandelingen

Onderstaande behandelingen voor de voeten worden aangeboden in mijn salon. Neem alsjeblieft contact met mij op door mij te WhatsAppen of te mailen. Mijn contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Standaard pedicurebehandeling

Ik ben specialist in het verzorgen van voeten van mensen. De standaard pedicurebehandeling maakt je voeten mooier en verzorgder. Hierdoor kun je zonder zorgen open schoenen dragen. Tijdens de behandeling wordt ook een voetmassage gegeven ter ontspanning.

Verzorging voeten

Ik bied ook de verzorging van de voeten aan. Als je het fijn vindt om mooi gelakte nagels te hebben of het verwijderen van gellak, ben je bij mij aan het juiste adres. Klik hieronder om een afspraak te maken of scroll naar beneden om de prijzen in te zien. 

Medische pedicurebehandeling

Een medisch pedicure is breed opgeleid om alle zogenaamde risicovoeten te behandelen. Onder risicovoeten worden verstaan de voeten van personen met Diabetes Mellitus, reumatische aandoeningen, neurologische aandoeningen, vaataandoeningen, kanker en/of dermatologische aandoeningen. Ook de voeten van personen die chronische medicatie gebruiken die van invloed zijn op de huid en nagels vallen onder de risicovoeten.

Mogelijk krijgt u behandelingen vergoed vanuit uw zorgverzekering.
De Podotherapeut bepaalt het zorgprofiel van uw voeten. Uw huisarts of diabetisch verpleegkundige inventariseert de risico’s van uw voeten door middel van simm’s. U krijgt de behandeling en de screening mogelijk vergoed vanuit uw basis- of aanvullende zorgverzekering.

0 ,50
Standaard pedicurebehandeling
0 ,50
Medische pedicurebehandeling
0
Nagels knippen, ingegroeide nagels en/of likdoorn verwijderen
0 ,50
Gellak tenen
0 ,50
Gellak tenen + standaard pedicurebehandeling
0
Verwijderen van gellak

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd voeten? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Maak een afspraak

    Neem direct contact op