Pedicurebehandelingen

We kijken er naar uit om je ontmoeten in onze salon.

De behandelingen

Onderstaande behandelingen voor de voeten worden aangeboden in onze salon. Neem alsjeblieft contact met ons op door ons voor eventuele informatie. Mijn contactgegevens vind je onderaan deze pagin of boek een afspraak via het online boekingsprogramma rechts onderin de pagina.

Standaard pedicurebehandeling

We zijn specialist in het verzorgen van voeten van mensen. De standaard pedicurebehandeling maakt je voeten mooier en verzorgder. Hierdoor kun je zonder zorgen open schoenen dragen. Tijdens de behandeling wordt ook een voetmassage gegeven ter ontspanning.

Verzorging voeten

We bieden ook de verzorging van de voeten aan. Als je het fijn vindt om mooi gelakte nagels te hebben of het verwijderen van gellak, ben je bij ons aan het juiste adres. Klik hieronder om een afspraak te maken. 

Medische pedicurebehandeling

Een medisch pedicure is breed opgeleid om alle zogenaamde risicovoeten te behandelen. Onder risicovoeten worden verstaan de voeten van personen met Diabetes Mellitus, reumatische aandoeningen, neurologische aandoeningen, vaataandoeningen, kanker en/of dermatologische aandoeningen. Ook de voeten van personen die chronische medicatie gebruiken die van invloed zijn op de huid en nagels vallen onder de risicovoeten.

Mogelijk krijgt u behandelingen vergoed vanuit uw zorgverzekering.
De Podotherapeut bepaalt het zorgprofiel van uw voeten. Uw huisarts of diabetisch verpleegkundige inventariseert de risico’s van uw voeten door middel van simm’s. U krijgt de behandeling en de screening mogelijk vergoed vanuit uw basis- of aanvullende zorgverzekering.

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd voeten? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Maak een afspraak

    Neem direct contact op