Make-up

We kijken er naar uit om je ontmoeten in onze salon.

De behandelingen

Net zoals bij de gezichtsbehandelingen, maken we samen de keuze welke producten er gebruikt worden en wat je fijn vindt. Het kiezen van make-up is namelijk heel persoonlijk. Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij de make-up die ik voor je aanbreng en dat het bij je past. Ik geef u graag persoonlijk advies en maak u op voor allerlei soorten gelegenheden. Hierbij kun je denken aan een bruiloft van een goede kennis, je eigen bruiloft, een belangrijke presentatie of afspraak of gewoonweg voor een dagje of avondje uit.

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Maak een afspraak

Neem direct contact op