Chinese Kruidenpeeling 2B - Huidverbetering

Ik kijk er naar uit om je ontmoeten in mijn salon.

De behandelingen

2B Biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als een manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze biopeeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag.  In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B peeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de Biopeeling dagen de huid uit  om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Wat is Biopeeling? De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag.

De behandeling is effectief bij anti-rimpel behandeling, vale (rokers) huiden, pigmentvlekken, onzuiverheden, grove porieën, fijne lijntjes, vette huid, littekens, striae en acne.

De prijzen

0
Bio peeling 2B
0 ,50
3x als kuur in 10 dagen

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Maak een afspraak

    Neem direct contact op