Huidverbetering
micro Needling
CHINESE KRUIDENPEELING 2B -

Ik kijk er naar uit om je ontmoeten in mijn salon.

De behandelingen

Micro Needling, ook bekend als de collageen-vernieuwing, is een van de beste huidverjongingsbehandelingen. Deze wordt uitgevoerd met een DermaPlusPen, een apparaat met gesteriliseerde en fijne naalden. Het apparaat creëert micro-openingen in de bovenste huidlagen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd en actieve ingrediënten worden  beter opgenomen in de huid. Dit resulteert in een gezonde, stevige en jonge huid. 

VOOR WELKE HUID IS MICRONEEDLING GESCHIKT?

  • Voor een huid met tekenen van veroudering zoals rimpels, fijne lijntjes en verslapping
  • Voor een vette huid met een grove huidstructuur
  • Voor een huid die beschadigd is door de zon en pigmentvlekjes heeft
  • Voor een huid met littekens na bijvoorbeeld acne
  • Voor een verdikte en grauwe huid.

Zes codes, zes serums, elk met een hoog gehalte aan actieve en effectieve werkstoffen. Deze serums reageren direct op diverse tekenen van het verouderingsproces en verbeteren de algehele conditie van de huid.

  • Voor algehele huidverbetering
  • Voor tekenen van veroudering
  • Voor een verslapte huid

 2B Biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als een manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze biopeeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag.  In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B peeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de Biopeeling dagen de huid uit  om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Wat is Biopeeling? De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag.

De behandeling is effectief bij anti-rimpel behandeling, vale (rokers) huiden, pigmentvlekken, onzuiverheden, grove porieën, fijne lijntjes, vette huid, littekens, striae en acne.

 

83.5
Bio peeling 2B/ MicroNeedling

De prijzen

0
Micro Needling
0 0
2B biopeeling

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Maak een afspraak

    Neem direct contact op