Huidverbetering
Collageendraden Micro- Needling Dermacure en Mesolab

We kijken er naar uit om je ontmoeten in onze salon.


Maak een afspraak

De behandelingen

COLLAGEENDRADEN

Collageendraden, DE nieuwste beautytrend op het gebied van natuurlijke rimpelbehandeling en huidverbetering!    

WAT ZIJN COLLAGEENDRADEN?

Collageen draden, zijn kleine oplosbare draden die in rimpels of op de huid worden aangebracht met als doel de rimpel van binnenuit op te vullen en de huid te verstrakken.  

Deze collageenbehandeling is daarom uiterst geschikt voor het natuurlijk opvullen van rimpels, het verstrakken en liften van de huid, en het verbeteren van de gehele huidconditie en structuur.  

MICRO NEEDLING

Ook bekend als de collageen-vernieuwing, is een van de beste huidverjongingsbehandelingen. Deze wordt uitgevoerd met een DermaPlusPen, een apparaat met gesteriliseerde en fijne naalden. Het apparaat creëert micro-openingen in de bovenste huidlagen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd en actieve ingrediënten worden  beter opgenomen in de huid. Dit resulteert in een gezonde, stevige en jonge huid.

VOOR WELKE HUID IS MICRONEEDLING GESCHIKT?

  • Voor een huid met tekenen van veroudering zoals rimpels, fijne lijntjes en verslapping
  • Voor een vette huid met een grove huidstructuur
  • Voor een huid die beschadigd is door de zon en pigmentvlekjes heeft
  • Voor een huid met littekens na bijvoorbeeld acne
  • Voor een verdikte en grauwe huid.

Zes codes, zes serums, elk met een hoog gehalte aan actieve en effectieve werkstoffen. Deze serums reageren direct op diverse tekenen van het verouderingsproces en verbeteren de algehele conditie van de huid.

  • Voor algehele huidverbetering
  • Voor tekenen van veroudering
  • Voor een verslapte huid

DERMACURE 

Een compleet en innovatief systeem voor cosmetische, chemische peelings, exclusief voor gebruik door de professionele specialist. Het versnelt de vernieuwing van de diverse lagen van de opperhuid. De nieuw gevormde cellen zorgen voor een herboren huid, vrij van imperfecties en prachtig hersteld.

DERMACURE-peelings geven onmiddellijk zichtbare resultaten. De huid wordt geregenereerd en ziet er zacht, egaal en helder uit met een uniforme huidtonus. Vier geweldige peelingformules samengesteld uit een combinatie van diverse chemische peeling componenten. Ze werken accuraat, veilig, effectief en gecontroleerd op diverse specifieke huidproblemen waardoor deze verminderen en gecorrigeerd worden.

MESOLAB

Wat is Mesolab?

Mesolab is een apparaat met een combinatietherapie van elektroporatie en lichttherapie.

Elektroporatie zijn hoge elektrische trillingen. Deze pulsen geven tijdelijk openingen tussen onze cellen waardoor er ruimte ontstaat en hierdoor actieve werkstoffen nog veel dieper en beter worden opgenomen in onze huid en cellen.

 Lichttherapie is een effectieve manier om activatie in onze huid te creëren zoals de aanmaak van collageen, het stimuleren van de doorbloeding, het doden van de acne-bacterie, het herstellen van onze huidcellen en een sterk ontstekingsremmende werking

De prijzen


0
Micro Needling

0
0
Dermacure

Maak een afspraak

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!


Neem contact op

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Lees meer

Maak een afspraak

Neem direct contact op


Whatsapp


Envelope


Houzz

cropped-Logo-V2.png