Gezichtsbehandelingen

Ik kijk er naar uit om je ontmoeten in mijn salon.


Maak een afspraak

De behandelingen

Onderstaande behandelingen voor het gezicht worden aangeboden in mijn salon. Neem alsjeblieft contact met mij op door mij te bellen of te mailen. Mijn contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Malu Wilz behandelingen

Vaak kom je bij een schoonheidsspecialiste, omdat je er goed uit wilt zien, je het fijn vindt, rust ervaart om vervolgens weer ontspannen naar huis te gaan. Dat heb ik je in mijn salon ook te bieden. Mijn behandelingen staan bekend om zorg en aandacht. Ik bied verschillende behandelingen aan met het merk Malu Wilz.

Lees meer

S+ Summecosmetics behandelingen

s+ summecosmetics blinkt uit in behandelingen die te personaliseren zijn. Er wordt gebruik gemaakt van werkstoffen (argireline en hexapeptide botoxachtige werkstoffen) die direct lijntjes reduceren en een zichtbaar effect tegen huidveroudering laten zien. Natuurlijke zuren van de ananas en papaya helpen de huid te vernieuwen en te stralen.

Lees meer

Epileren & verven

Voor het epileren van haar op ongewenste plekken en het verven van de wimpers en wenkbrauwen, ben je bij mij op het juiste adres. De tarieven voor het epileren en verven vind je op de pagina via onderstaande button.

Lees meer

Harsen

Harsen en waxen zijn één van de meest populaire manieren voor tijdelijke haarverwijdering. Het voordeel is dat het langer duurt voordat de haren terug groeien dan bij het normaal scheren van je lichaamsdelen. Ook groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Lees meer over de soorten behandelingen die ik aanbied.

Lees meer

Specials

Microneedling, ook bekend als collageen-regeneratietherapie, is een snelgroeiende techniek in de trends van cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen. Microneedling is een zeer veilige, minimaal invasieve behandeling die de tekenen van veroudering in elk type huid minimaliseert.

DERMACURE-peelings geven onmiddellijk zichtbare resultaten. De huid wordt geregenereerd en ziet er zacht, egaal en helder uit met een uniforme huidtonus. Vier geweldige peelingformules samengesteld uit een combinatie van diverse chemische peeling componenten.

Lees meer

Make-up

Tot slot biedt ik de aanbreng van make-up aan voor het gebruik gedurende de dag of de avond. Ook kun je altijd bij mij terecht voor advies. Zowel voor informele gelegenheden als formele gelegenheden, zoals je bruiloft, ben je bij mij aan het goede adres.

Lees meer

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!


Neem contact op

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Lees meer

Maak een afspraak
    Neem direct contact op


    Whatsapp


    Envelope


    Houzz

    cropped-Logo-V2.png