Gezichtsbehandelingen

Ik kijk er naar uit om je ontmoeten in mijn salon.

De behandelingen

Onderstaande behandelingen voor het gezicht worden aangeboden in mijn salon. Neem alsjeblieft contact met mij op door mij te bellen of te mailen. Mijn contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Gezichtsbehandelingen

Vaak kom je bij een schoonheidsspecialiste, omdat je er goed uit wilt zien, je het fijn vindt, rust ervaart om vervolgens weer ontspannen naar huis te gaan. Dat heb ik je in mijn salon ook te bieden. Mijn behandelingen staan bekend om zorg en aandacht. Ik bied drie verschillende behandelingen aan.

Speciaalbehandelingen

De speciaalbehandelingen van Beauty by Noëlle staan erom bekend dat ze de huid in slechts enkele weken tijd verjongen. De behandelingen zijn een AHA fruitzuur behandeling, hot chocolate treatment en een caviar gold behandeling.

Epileren & verven

Voor het epileren van haar op ongewenste plekken en het verven van de wimpers en wenkbrauwen, ben je bij mij op het juiste adres. De tarieven voor het epileren en verven vind je op de pagina via onderstaande button.

Harsen

Harsen en waxen zijn één van de meest populaire manieren voor tijdelijke haarverwijdering. Het voordeel is dat het langer duurt voordat de haren terug groeien dan bij het normaal scheren van je lichaamsdelen. Ook groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Lees meer over de soorten behandelingen die ik aanbied.

Huidverbetering
Micro Needling
Chinese Kruidenpeeling 2B

Micro Needling, ook bekend als collageen-vernieuwing, is een van de beste huidverjongingsbehandelingen. Het apparaat creëert micro-openingen in de bovenste huidlagen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd en actieve ingrediënten worden dieper en beter opgenomen in de huid. Dit resulteert in een gezonde, stevige en jonge huid. 

 2B Biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Het is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. Deze kuur wordt aangeboden door mij in de vorm van drie behandelingen.e

Make-up

Tot slot biedt ik de aanbreng van make-up aan voor het gebruik gedurende de dag of de avond. Ook kun je altijd bij mij terecht voor advies. Zowel voor informele gelegenheden als formele gelegenheden, zoals je bruiloft, ben je bij mij aan het goede adres.

Cadeautip

Vrije tijd, ontspannen momenten en tot rust komen is tegenwoordig erg belangrijk. Een grote doelgroep staat hier niet vaak genoeg bij stil of zij onderschatten de waarde ervan. Logisch ook, want iedereen heeft het druk en je wilt zoveel doen. Die keuze zelf maken is dan soms ook een hele drempel. Gun jij iemand dat beetje rust, een ontspannen gevoel of verzorgd worden tot in de puntjes? Dan kan je deze persoon enorm blij maken met een cadeautip. Geef hem of haar net dat duwtje in de rug, zodat ze ook eens aan zichzelf denken en tijd voor zichzelf nemen!

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste.Klik op onderstaande button om mij beter te leren kennen.

Maak een afspraak

    Neem direct contact op